frnlen

Neem contact op met Studiô 33


33 Rue des Fraises, B-1070 Bruxelles (Anderlecht)

BTW nr: BE0897.210.210

Gsm : +32(0)475/60.75.52

Tel : +32(0)2/840.51.37

 

info@lafraiseraie.be


Shop navigation

Kantoren & Privé Business Center

Sorteren volgens

ONTWIKKEL UW ACTIVITEIT IN DE HOOFDSTAD
DANKZIJ ons businesscenter


Ontdek onze kantoor- en studioverhuurdienst

Wilt u uw bedrijf meer uitstraling geven? Een kantoor in het Brusselse is een uitstekende manier om uw klanten gerust te stellen en de communicatie met hen te vereenvoudigen. Daarom biedt het complex u zijn bedrijfsdomiciliërings- en kantoorverhuurdienst in Anderlecht aan. Wij bieden bovendien volledige administratieve ondersteuning aan om het u gemakkelijk te maken.

Goede redenen om kantoren te huren bij ons

  •  U wint aan geloofwaardigheid bij uw klanten dankzij uw aanwezigheid in Brussel.
  •  U geniet van uw eigen kantoor in onze residentie.
  •  U beschikt over eigen sanitair.
  •  Internet (wifi & kabel)
  •  U kunt op aanvraag ook beschikken over een vergaderlokaal.

Tarieven en overeenkomst voor professionals

Voor de voorwaarden en de uurtarieven raadpleegt u ons tariefrooster hierboven.
Wij melden u dat het uurrooster flexibel is. 
Onze tarieven variëren en zijn degressief naargelang van de verstreken tijd.

Diensten op maat, Contacteer ons

Als u niet regelmatig aanwezig wenst te zijn in Anderlecht, kunnen wij instaan voor de ontvangst van uw telefoonoproepen en mails, en alles doorsturen naar u. Bovendien staan wij in voor de ontvangst en het doorsturen van uw post en pakjes. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden om een kantoor te huren? Hebt u vragen over onze diensten? Wij nodigen u uit om meteen contact op te nemen met ons!

Businesscenter.

Het complex is een verhuur- en businesscenter dat tal van administratieve diensten aanbiedt, zowel aan bedrijven als aan natuurlijke personen in de brede zin (al dan niet met het statuut van vennootschap).

We ontwikkelen samen uw toekomstige projecten, zowel voor de formaliteiten als voor de meest uiteenlopende stappen die tegenwoordig vaak log zijn gezien hun complexiteit en de tijd die ervoor nodig is. We helpen u bij uw dagelijkse commerciële verplichtingen als professional of toekomstige ondernemer in al dan gedomicilieerde bedrijven, of als u zich snel wilt vestigen in onze Belgische en Europese hoofdstad.

De huur van een uitgerust kantoor of studio voor de creatie van een tijdelijke administratieve domiciliëring in Brussel.

Deze oplossing valt te overwegen als u gericht of tijdelijk nood hebt aan een adres in Brussel om er klanten of internationale partners te ontvangen, of als het voor u gemakkelijker is om er uw post of pakjes te ontvangen.

Een domiciliëring in de Europese hoofdstad verhoogt ook de geloofwaardigheid van uw onderneming ten aanzien van uw gesprekspartners.

De huuroplossing aangeboden door ons complex omvat een kantoor of een businessstudio in Anderlecht-Brussel (en eventueel een vergaderzaal op aanvraag).

Bovendien kunt u een beroep doen op onze telefonie- en informaticadienst voor het ontvangen, doorverbinden, doorsturen en retourneren van uw telefonische oproepen, faxen, e-mails, (aangetekende) brieven of goederen op ons postadres onder een postbusnummer dat u in exclusiviteit wordt toegekend voor al uw brieven en officieuze documenten.

We nemen absolute discretie over uw activiteiten in acht.

Tal van parkeermogelijkheden in de wijk. 

Contact.

Hebt u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren op het gsm-nummer +32(0)475/60.75.52

U kunt ook een bericht sturen naar info@lafraiseraie.be of via het contactformulier. Gelieve *uitgeruste kantoren* of * domiciliëring * te vermelden in het onderwerp van uw e-mail.